Oğuzkaan Kolleji Öğrencileri Barınaktaki Candostları Sevindirdi

Bahçelievler Oğuzkaan Kolleji Öğrencileri, Bakırköy Geçici Hayvan Bakım Merkezine mama bağışı yaparak buradaki can dostlara sevgi elini uzattı. Öğrenciler barınaktaki kedi ve köpeklerle bir süre zaman geçirerek onları sevindirdi.

‘’Hayvan Dostları Projesi’’ kapsamında, sokakta kalmış ya da barınaklarda sevgiye muhtaç hayvanlara destek amacıyla okullarında kermes düzenledi. Öğrenciler, kermeste elde ettikleri gelirle mama alarak barınağa getirdi ve hayvanları elleriyle besledi. Sevgiye muhtaç can dostlarla bir süre zaman geçiren öğrenciler buradan keyifle ayrıldı.

Kollejin rehber öğretmeni Begüm Özakdağ, hayvan sevgisinin de eğitimin bir parçası olduğunu belirterek şunları konuştu:

‘’Öğrencilerimize öğrenim sezonunda ana derslerin dışında hayvan sevgisi, çevre  ve iklim değişiklikleri konularında da eğitici bilgiler veriyoruz. 6. Sınıf öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir kermes düzenledi. Buradan elde edilen gelirle can dostlara mama desteği vermeyi kararlaştırdık. Hem öğrenciler hem de barınaktaki sevimli dostlar sevinmiş oldu. Bu tür etkinlikleri önümüzdeki ders yıllarında da sürdüreceğiz. Ayrıca sokaklardaki dostlarımızı da unutmayacağız’’

Patievreni.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir