Kalp Masajıyla Hayata Döndürülen 3 Yavruyu ‘Altın’ Sahiplendi

Bursa’nın İnegöl İlçesinde Ölen hamile kedinin karnı açılarak çıkarılan ve kalp masajıyla canlandırılan 3 yavru kedi mucize şekilde hayata tutundu.

İnegöl Belediyesi İNESMEK Merkezi El Sanatları Öğretmeni Ümmühan Özdemir Sivas, besleme yaptığı sahada kısa bir süre önce öldüğü anlaşılan hamile kedinin karnını açtı. Anne karnından cansız çıkarılan 3 yavru kalp masajıyla hayata döndürüldü.

Hayvansever Sivas, yavruları bir battaniye sarıp hemen İnegöl Belediyesi Hayvan Bakım Ve Tedavi Merkezine götürdü. Görevliler burada 3 gün önce 2 yavru doğurmuş ve ‘’Altın’’ ismi konulmuş bir anne kedinin yanına bıraktı. Anne kedi 3 yavruyu da bağrına basıp sahiplendi.

Yavruları kalp masajı yaparak hayata döndüren El Sanatları Öğretmeni Ümmühan Özdemir Sivas, duygularını şöyle dile getirdi:

 “Yavruların sağlık durumları gayet iyi. Bir hafta önce doğum yapmış bir kedi bu 3 yavruyu da kabullendi. Yavrular şanslı çıktı. Çünkü her anne başka yavruları kabullenmeyebilir. Bu yavrularımıza müdahalede bir dakika daha geç kalsaydık  kurtaramayacaktık.Barınaktaki arkadaşlarımızda sağ olsunlar çok ilgileniyorlar. Allah bir can aldı, 3 can verdi. Annemizde çok merhametli  çıktı. İnşallah yavruları büyütecek. Bölgemde ayrıca 40 kedi ve köpeğin daha bakım ve beslenmeleriyle ilgileniyorum. Hayvanları çok seviyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir