Bombalardan Kaçarken Kedilerini de yanına Aldı

Rus güçlerinin saldırısının sürdüğü Ukrayna’nın başkenti Kiev’de kedilerini de yanına alarak bombalardan kaçan bir kadın, “Korku içindeyiz, ne yapacağımı bilemiyorum” diyerek endişelerini dile getirdi.

Rus güçlerinin saldırısının sürdüğü Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de halk büyük bir panik içinde. Ukrayna halkı bombalardan sakınmak için sığınaklara akın ediyor. Katya Qinn Judge isimli Ukraynalı kadın, bombalardan kaçarken birlikte yaşadığı kedilerini de yanına aldı.

Ukrayna topraklarına yönelik saldırısı süren Rus güçleri, başkent Kiev’i ablukaya aldı. Gece boyunca patlama ve siren seslerinin duyulduğu başkentte halk panik halinde şehri terk etmeye çalışıyor. Kiev’den kaçış sürerken yaşananlardan hayvanlar da etkileniyor. 3 kedisiyle başkenti terk etmeye çalışan Katya Qinn-Judge yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Evinde 3 kedisiyle yaşadığını, nereye giderse kedilerini de birlikte götüreceğini belirten Judge şunları söyledi:

‘’Büyük bir endişe içerisindeyiz. Sürekli patlama sesleri duyuyoruz. Herkes sığınaklara kaçıyor. Çoğu kişi de kenti terk ediyor. Benim gideceğim bir yerim yok. Korku içindeyiz, açıkçası hiçbir planım da yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi sokağa attım. Bir an önce bu savaşın son bulması en büyük dileğimiz.” İHA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir