Boji’ye Kumpas

Toplu taşıma araçlarını kullanarak İstanbul’u gezen ve İBB’nin sahiplenip Boji ismini koyduğu köpeğe kumpas kurulduğu belirlendi. Tramvaya pislediği iddiasıyla sosyal medyada tartışma yaratan Boji’nin kumpası güvenlik kamerası görüntüleriyle açığa çıktı. Olayın failinin bir vatandaş olduğu ve hakkında suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı.

Sosyal medyada, “İstanbul’u tramvayla gezen köpek” olarak ünlenen Boji ile ilgili tepki çeken bir iddia ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Boji’nin bir tramvaya pislediğini iddia ederek koltuğun görüntüsünü paylaştı.

Yapılan incelemede ve izlenen güvenlik kamerası görüntülerinde, pisliği bir vatandaşın cebinden çıkararak koltuğa bırakıp gittiği ortaya çıktı.

 İBB Sözcüsü Murat Ongun, güvenlik kamerası görüntüsünü “Boji’nin tramvaya kaka yaptığı iddia edilmişti. Ama kameralar bize bu akıl almaz görüntüleri gösterdi, izleyin” notu ile paylaştı.

“SUÇU BANA ATMIŞSIN, KÖTÜSÜN” 

Ongun, “Güzel bir cana bile düşman olanlarla uğraşıyoruz” diyerek Boji adına açılan sosyal medya hesabından yapılan “Bugün tüm gün kulübedeydim, İstanbul’u gezmedim bile. Tramvayı kirletip suçu bana atmışsın. Kötüsün” notunu paylaşmıştı.

İBB’nin yaşanan olayla ilgili “hakaret ve kamu malına zarardan” suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir