Leopar, İneği Annesi Olarak Görüyor

Kediler avlanmakta büyük ustadırlar.Gözlerine kestirdikleri avları çeviklik ve süratleriyle kısa sürede alt ederler. Ancak Hindistan’da ender rastlanan bir olay halkı hayrete düşürdü. Bir yetişkin leopar, annesi sandığı bir ineğe sokularak onunla zaman geçirdiğini görenler şaşkınlıklarını gizliyemedi.

 Hindistan’da her akşam çiftçinin mülküne giren leopar, hiçbir hayvana zarar vermeden ayrılması dikkat çekti. Leoparı takip eden çiftçi, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü. Leoparın yıllar önce annesinin öldüğü ve ineği annesi sanarak geceleri yanında yattığının ortaya çıkması şaşkınlık yarattı.

Ekim yapan ve ayrıca hayvan besleyen çiftçi, eşinin haber vermesi üzerine her gece ahırlarını bir leoparın ziyaret ettiğini öğrendi.

Gece saatlerinde ahırın olduğu yerde beklemeye başlayan çiftçi, leoparın sessiz bir şekilde ahır kapısından girdiğini ve bir daha geri çıkmadığını fark etti. Sabah geldiğinde ise leoparı ahırda göremiyordu.

Leoparın ahıra yaptığı ziyaretler, ertesi gün ve sonraki günlerde de düzenli şekilde devam etti. Leopar, her gece aynı saatte ahıra ziyarette bulunuyor ve sabaha kadar çıkmıyordu. Leoparın ahırına girmesinin güvenlik endişesi oluşturduğunu düşünen çiftçi, gerçeği ortaya çıkarmaya karar verdi.

Çiftçi, yine leoparın ahırına ziyarette bulunduğu bir günün ertesinde takipe koyuldu. Meraklı çiftçi, leoparın kendi çiftliğinde kilometrelerce uzaktaki doğal güzelliği harika olan bir alanda yaşadığını gördü.

İneği annesinin yerine koydu

Bölgedeki köylülerden leopar hakkında bilgi alan çiftçi, sonunda ilginç gerçeği öğrendi. Köylüler, leoparın annesinin küçükken bir saldırıya uğradığını ve annesinin bu saldırıda öldüğünü belirttiler. Leoparın ise bu olaydan sonra içine kapandığı ve çiftlikteki ineği annesi olarak gördüğünü anlattılar.

Yetkililer de Şaşkınlık yaşadı

Çiftçinin ihbarı üzerine leoparla ilgili araştırmaya başlayan polisler de gerçeği görünce şaşkınlıklarını gizliyemedi ve soruşturmayı noktaladı. Sondakika.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir