Önce Vijdan, Sonra Eğitim

Leman Sam canlı yayında isyan etti: ‘Dışkısını ona yedirmek isterdim!’

Tramvayla İstanbul’u dolaşan köpek Boji’ye kurulan kumpasla ilgili konuşan ünlü şarkıcı Leman Sam, ‘’ Boji’nin dışkısını kumpasçıya yedirmek isterdim’’ dedi.

Fatih Altaylı’nın bu haftaki ‘’ Bire Bir’’ programına konuk olan  şarkıcı Leman Sam, kendisini de hayvan sınıfında gördüğünü, bu tür haberleri duyduğunda insanlardan daha çok uzaklaştığını söyledi. 70 yaşındaki hayvan sever, ünlü şarkıcı şunları konuştu:

‘’Hayvan hakları konusunda  çok umutsuzum. Bu işler yasayla olmaz. Devlet politikası olmalı. Önce vicdan, sonra eğitim ve kültür, aileler de bu konuda çok önemli. İnsanlardan istediğim vijdan ve empati. Boji olayına çok takıldım. İyi ki kamera varmış. Burada da söylemek istiyorum. Gerçekten o adamı bizzat yakalayıp bir barınağa götürüp elimde bir kaşıkla, çocukların (köpeklerin) dışkılarını ona yedirmek isterdim. Şimdi ben bunu söyleyince beni linç edecekler, umurumda değil. Bu yine duyulan bir olay. Bunun dışında duyulmayan ne olaylar var. Bu kumpasın İBB’ yi yıpratmak için kurulduğu belli.’’

Fatih Altaylı ise Boji’ye kumpas kuran şahıs için ”Ben öyle bir adama dokunmak bile istemem.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir