İmamoğlu Duyurdu: Boji’yi Ömer Koç Sahiplendi

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul’un dünyaca meşhur köpeği Boji’yi, iş insanı Ömer Koç’un sahiplendiğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde tramvaya pislediği iddia edilen, yapılan incelemelerde ise kumpas kurulduğu anlaşılan Boji’nin başına bir kötülük gelmesini engellemek için sahiplendirilmesi yönünde girişimler başlatılmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boji’nin sahiplendirildiğini duyurdu. Dünyaca üne kavuşan Boji’nin yeni sahibinin iş insanı Ömer Koç olduğunu duyurdu.

İMAMOĞLU: Boji’nin Artık Özgürce Koşabileceği bir yuvası var

Boji’nin artık rahatlıkla dolaşabileceği, özgürce koşabileceği bir yuvası olduğunu açıklayan İmamoğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“ İstanbul’un dünyaca meşhur köpeği Boji’yi sahiplenen iş insanı Ömer Koç’a teşekkürler. Boji’nin, ona zarar vermek isteyen insanlardan uzak, korunaklı, dilediği gibi koşturabileceği bir yuvası olacak.

İstanbul’un simgelerinden biri haline gelen Boji, kasım ayında seyahat ettiği tramvayın koltuğuna dışkısını yaptığı ve yolcuları ısırdığı iddialarıyla gündeme gelmişti. İddia güvenlik kamerası görüntüleriyle boşa çıkmış ve suçu Boji’ye atmak isteyen bir kişi koltuğa dışkı bırakırken görüntülenmişti.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir