Merhametli Köpek, Minik Kedilere de Annelik Yapıyor

Mardin’de sokağa terkedilmiş bulunan 3 kedi yavrusuna annelik yapıp şefkat gösteren köpek görenlerin yüreğini burktu. Kedi yavrularını kendi yavrusundan ayırt etmeyen Köpek, sosyal medyada viral oldu.

Melek Akarmut, Mardin’de sokağa atılmış vaziyette bulduğu yeni doğmuş üç yavru kediyi işyerine götürdü. Yavru kedilere, yine 4 yıl önce sokaktan sahiplenen ve yeni doğum yapmış köpek emzirmeye başladı.

Marilyn Monroe’ya benzerliğiyle de dikkat çeken hayvansever Melek Akarmut, köpeğinin çok merhametli olduğunu belirterek şöyle konuştu:

‘’Sokak köpeğim 4 yıldır bende ve iki hafta önce doğum yaptı. Bizim işyeri yakınına 4 minik kedi yavrusu terk edilmiş. Annelerine ne olduğu bilinmiyor.

Ben sokak hayvanlarına bakıyorum, atılan kedilerden bir tanesi hayatını kaybetti, köpeğim üç tane bebeğe de annelik yapıyor, onların tuvaletlerini de temizliyor.

“ÇOK MERHAMETLİ”

Köpeğim minik kedi yavrularını kendi yavrularından ayırt etmiyor. Anne şefkatiyle onlara bakıyor.Çok merhametlidir. Ben de sokak hayvanlarına bakıyorum, bu dükkanımın geliriyle onlarca cana bakıyorum, bunlar da şu an benim işyerimdeler.

Köpeğimin ismi Eray, inşallah bu şekilde bu kedileri büyütür, bunlar da büyüdüğünde artık miyavlar mı yoksa havlarlar mı onu bilmiyorum.’’ (ANKA)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir