Dostluğun Fotoğrafı.

HAYVANLAR VE İNSANLAR ARASINDAKİ İLİŞKİ…

Hayvanlar ve insanlar arasındaki ilişki binlerce yıl öncesine dayanır. Bu ilişki zamanla öyle bir ilerleme sağlamıştır ki, artık dostluk düzeyine ulaşmıştır. İnsanlar önce hayvanları bahçelerinde, kapı önlerinde beslemiş, zamanla oluşan sevgi nedeniyle evin birer fertleri haline gelmişlerdir.

Evcilleştirilen ve ev yaşamına sokulan hayvanlar (genellikle kedi-köpekler) insanları duygusal olarak etkilemeye başlamıştır. Yaydıkları pozitif enerji ve yaptıkları maskaralıklarla insanları kendilerine bağımlı hale getirmeyi başarmışlardır.

Evcil hayvanlardan insanlara zarar gelmemektedir. İstedikleri sadece bir tas su, bir avuç mama ve tabi ki de sevgi. Bu unsurları verdiğiniz sürece onlar sizlerin kadim dostları oluverirler.

Hayvanlar ve insanların bir arada barış ve karşılıklı sevgi içinde yaşamaları mümkün. Ancak bu insanların fedakarlığıyla hayata geçebilir. Bu dünyayı hem kendimize hem de onlara daha güzel ve güvenli hale getirmek insanoğlunun çaba göstermesiyle mümkün olabileceğini unutmamak gerekir. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir